Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 19η του μηνός Ιανουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1: Έκδοση ή μη, ψηφίσματος για την ονομασία της πρώην Π.Γ.Δ.Μ.

Θέμα 2: Έγκριση ή μη, υποβολής πρότασης του Δήμου Νάουσας στα πλαίσια του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03Σ «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ», η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ εξέδωσε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς χρηματοδότηση, προς τους Ενδιάμεσους Δήμους όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Δήμος Νάουσας.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Θέμα 3: Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου : «Συντήρηση κτιριακού συγκροτήματος (Συνεδριακό Κέντρο) Σχολής Αριστοτέλους¨ Αρ. Μελ. 19/2017