Έξι προσλήψεις για έκτακτες ανάγκες θα κάνει ο δήμος Νάουσας

Την έγκριση της πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 2 μήνες, σύμφωνα, για κατεπείγουσες ανάγκες λόγω της λήξης των δίμηνων συμβάσεων των αντίστοιχων υφιστάμενων υπαλλήλων (επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των αντίστοιχων μόνιμων υπαλλήλων προσωπικού στην υπηρεσία Καθαριότητας) αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας.

Οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό λόγω του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων που παρατηρείται κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα και του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας, καθιστά αναγκαία και κατεπείγουσα την πρόσληψη προσωπικού για να ανταπεξέλθει η υπηρεσία Καθαριότητας στις δύσκολες αυτές συνθήκες και να διατηρήσει το δήμο Νάουσας σε καλή υγειονομική κατάσταση χωρίς συσσώρευση απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η πρόσληψη:

• 1 οδηγός απορριμματοφόρων ΔΕ (με δίπλωμα Τ και Έ κατηγορίας με σύμβαση εργασίας έως 2 μήνες.(Οι οδηγοί να κατέχουν ΠΕΙ και ηλεκτρονική κάρτα ταχογράφου).

• 1 οδηγός απορριμματοφόρων ΔΕ (με δίπλωμα Τ κατηγορίας) με σύμβαση εργασίας έως 2 μήνες.(Οι οδηγοί να κατέχουν ΠΕΙ και ηλεκτρονική κάρτα ταχογράφου).

• 4 ΥΕ εργάτες καθαριότητας/ συνοδών απορριμματοφόρων με σύμβαση εργασίας έως 2 μήνες.