Ενημέρωση από Κουτσογιάννη για θέματα του δήμου Νάουσας

dimotiko naousa nea

Ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν το Δήμο Νάουσας έκανε στην προ ημερησίας ενημέρωσή του ο δήμαχος Νίκος Κουτσογιάννης. Αναλυτικά είπε: 

Υπογράφηκε 50.000 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου στην σχολή Αριστοτέλη. Θα συμπληρώσει ένα ποσό και ο δήμος και θα γίνει προσπάθεια να δημοπρατηθεί άμεσα

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία και θα λειτουργήσει τον Ιούλιο, θερινό σχολείο πάνω σε θέματα διεθνούς οικονομίας. "Είναι μια προσπάθεια να βγάλουμε τη Νάουσα προς τα έξω και να την καθιερώσουμε ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης" σημείωσε ο κ. Κουτσογιάννης.

Άμεσα θα μπορούν οι δημότες να κάνουν αίτηση για κάδο κομποστοποίησης. Έτσι θα μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων και οι δημότες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται το κομπόστ.

Σαράντα μαθητές λυκείου εξυπηρετεί το κοινωνικό φροντηστήριο που ξεκίνησε το Σάββατο. "Ευχαριστώ τους καθηγητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Δείχνουν το δρόμο για το πως πρέπει να είναι μια κοινωνία αλληλεγγύης" πρόσθεσε ο κ. Κουτσογιάννης.

Σύντομα λύση στο θέμα με τα αδέσποτα. Θα δοθούν χρήματα από το Υπουργείο Εσωτερικών για στειρώσεις.

Ένα διατηρητέο στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Καραμπάκη θα περιέλθει στον δήμο μέσα από ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα πρόγραμμα από το Πράσινο Ταμείο που χρηματοδοτεί αγορές διατηρητέων από τους δήμους.