Δήμος Νάουσας: Αντιδρά στα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν για την ανάδειξη αναδόχου στο Χιονοδρομικό

3-5pigadia10

Την αντίδρασή του στα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν στο θέμα της ανάδειξης αναδόχου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Νάουσας. Την Τρίτη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ένας από τους υποψηφίους αναδόχους, που είχε συμμετάσχει στον πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης, αλλά ο εκκαθαριστής έκρινε ελλειπή τα δικαιολογητικά του φακέλου του. Στην ανακοίνωσή του ο δήμος Νάουσας αναφέρει: 

"Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια είναι εξαιρετικά σημαντική για την τοπική οικονομία. Αποτελεί βασικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Νάουσας και ουσιαστικής βιωσιμότητας όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο και έχουν σχέση με τον τουρισμό, το εμπόριο, την αναψυχή, τον αθλητισμό, την εστίαση, την παροχή υπηρεσιών κλπ. Έστω και μία ημέρα καθυστέρησης στη λειτουργία του θα επιφέρει ζημίες στις ήδη επιβαρυμένες επιχειρήσεις.

Ενημερωθήκαμε ότι κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης που ορίζει ανάδοχο για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια χωρίς προηγουμένως να έχει κατατεθεί ένσταση. Σε περίπτωση που η αίτηση αυτή γίνει δεκτή, το χιονοδρομικό κέντρο στην πραγματικότητα κλείνει, και αυτό θα είναι ταφόπλακα για τις επιχειρήσεις της πόλης.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εστίασης, ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας, ο Εμποροβιοτεχνικός σύλλογος, η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, ο Σύλλογος Αρτοποιών και ο Δήμος Νάουσας αποφάσισαν να παραστούν αύριο στο Δικαστήριο, να εκθέσουν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους και να προασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου".