Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Πρωτοχρονιά

«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
φίλες και φίλοι,

αυτές τις ημέρες κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό για την χρονιά που έφυγε, κρατώντας τις όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Ας αφήσουμε πίσω μας, όσα ίσως μας πλήγωσαν και μας στενοχώρησαν και ας ατενίσουμε το μέλλον και το νέο χρόνο, που ήρθε, με πιο αισιόδοξη ματιά. Ας γίνουμε όλοι αποδέκτες του μηνύματος της αγάπης και της αλληλεγγύης αυτών των ημερών και ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει ως τοπική κοινωνία ότι όποτε χρειαστεί είμαστε δίπλα σε συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη.

Με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με ενότητα και ελπίδα, με όρεξη για δουλειά και καθημερινή προσπάθεια, θέτουμε νέους στόχους για την νέα χρονιά. Οραματιζόμαστε το 2020 να είναι πιο δημιουργικό, με νέες προοπτικές και με αναπτυξιακό πρόσημο για τον Δήμο μας.

Σας εύχομαι από καρδιάς, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και εκ μέρους της δημοτικής αρχής υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευημερία για την χρονιά που ήρθε. Το 2020 εύχομαι να φέρει μαζί του νέες προοπτικές και ό,τι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά, για τις οικογένειές σας, τη νεολαία μας και τον Δήμο μας!

Καλή χρονιά!
Χρόνια πολλά!»