Ξεκινά η λειτουργία του γραφείου του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» του Δήμου Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας  γνωστοποιεί ότι το γραφείο του  «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (πρώην ΚΕΠ), από τις 09:00 έως τις 14:00.

Ο «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» κ. Δημοσθένης Ταούλας θα δέχεται τους ενδιαφερόμενους πολίτες και επιχειρήσεις στο γραφείο του, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών,  κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00 (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23320 52186  κ. Δημοσθένης Ταούλας).

Υπενθυμίζεται  ότι με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και κατόπιν  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας,  ενεργοποιήθηκε  ο θεσμός του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», η αποστολή του οποίου συνοψίζεται στην διαμεσολαβητική επίλυση διαφορών που προκύπτουν ανάμεσα σε άμεσα θιγόμενους πολίτες ή επιχειρήσεις και στις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του Δήμου. Ο νόμος «εξοπλίζει» τον Συμπαραστάτη με αρμοδιότητες για την επίτευξη της αποστολής του που αφορούν στον χειρισμό των καταγγελιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δημότες και επιχειρήσεις από την κακοδιοίκηση των υπηρεσιών, νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου, την επιδίωξη της εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, την διατύπωση προτάσεων βελτίωσης κ.ά.