Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τους πρωταθλητές σκι δρόμων αντοχής Στελίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργο Αναστασιάδη

Με τους πρωταθλητές του σκι δρόμων αντοχήςΣτελίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργο Αναστασιάδη συναντήθηκε σήμερα (Πέμπτη 9/01/2020) ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού Γιώργος  Τριανταφύλλου.

Οι δύο Ναουσαίοι πρωταθλητές αναχωρούν τις επόμενες ημέρες για την Λωζάνη, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (9 έως 22 Ιανουαρίου 2020).

Ο κ. Καρανικόλας και ο κ. Τριανταφύλλου ευχήθηκαν στους δυο πρωταθλητές καλή επιτυχία και επεσήμαναν την εξέχουσα σημασία και τιμή που σηματοδοτεί τόσο για τον Δήμο Νάουσας όσο και για την Ελλάδα, η συμμετοχή τους στην κορυφαία αθλητική χιονοδρομική διοργάνωση, που διεξάγεται στην Ελβετία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τους δυο διακεκριμένους χιονοδρόμους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) Δημοσθένης Γυρούσης, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ε.Ο.Χ.Α. Νίκος Αναστασιάδης και ο Έφορος του ΕΟΣ Νάουσας δρόμων αντοχής Δημήτρης Βάικος, οι οποίοι  συζήτησαν με τον δήμαρχο θέματα συνεργειών και στήριξης της χιονοδρομίας, ενώ κατέθεσαν και τις προτάσεις τους για τη δημιουργία προπονητικών κέντρων.

Στο περιθώριο της συνάντησης,  ο Έφορος του ΕΟΣ Νάουσας κ. Βάικος - σε μια συμβολική κίνηση - δώρισε  στον Δήμαρχο, Νικόλα Καρανικόλα ένα συλλεκτικό μπουφάν του ΕΟΣ Νάουσας.