Υπεγράφη η σύμβαση του έργου ανάπλασης της πλατείας Κοπανού, μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Αναπτυξιακής Ημαθίας

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου που αφορά στην ανάπλαση της πλατείας του Κοπανού του Δήμου Νάουσας, στο πλαίσιο του προγράμματος CLLD/Leader, που υλοποιείται μέσω της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ημαθίας, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Τα έργο, εγκεκριμένου προϋπολογισμού ύψους 280.000 ευρώ και με ημερομηνία ολοκλήρωσης το αργότερο έως τις 30/06/2023, εντάσσεται στο Μέτρο 19 (Υπομέτρο 19.2) «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα» και στην Υποδράση 19.2.4.3 «Στήριξη για επενδύσεις για δημόσια χρήση σε υπηρεσίες και υποδομές αναψυχής, ανάπλασης χώρων εντός οικισμών, τουριστικές πληροφορίες και τουριστικές υποδομές μικρής κλίμακας».

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του προαναφερόμενου έργου ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, δήλωσε τα εξής: «Επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση έργων, όπως είναι η ανάπλαση της πλατείας του Κοπανού, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και με γνώμονα το αναπτυξιακό πρόσημο για τον Δήμο μας. Το συγκεκριμένο έργο, εκτός από τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα, θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».