Διανομή 200 μερίδων φαγητού καθημερινά σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από το συσσίτιο του Δήμου Νάουσας

Τη στήριξη των ευπαθών ομάδων με την διοργάνωση συσσιτίου που έθεσε σε λειτουργία εδώ και δύο εβδομάδες, συνεχίζει ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, με την συνδρομή δύο ξενοδοχείων της περιοχής, των εργαζομένων του δήμου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»,  αλλά και των δημοτών που ανταποκρίνονται και συνεισφέρουν στο «Καλάθι Αλληλεγγύης».

Οι μερίδες που διανέμονται καθημερινά ανέρχονται σε 200, ενώ ο Δήμος Νάουσας μεριμνά για την διανομή φαγητού σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και  τα Σαββατοκύριακα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εγχείρημα αυτό συνδράμει σημαντικά το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», καθώς και παραγωγοί και έμποροι οπωροκηπευτικών που έχουν προσφέρει αγαθά για την προετοιμασία των γευμάτων. Ο Δήμος Νάουσας καλεί φορείς και εθελοντές, εφόσον το επιθυμούν να συμβάλλουν στο σημαντικό αυτό εγχείρημα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. (Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον αριθμό 23320 52039).

Επίσης, καλούνται οι δημότες που έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Νάουσας,  που έχει ξεκινήσει από τις 30/03/2020 την δράση «Καλάθι Αλληλεγγύης», σε συνεργασία αλυσίδες των σούπερ μάρκετ,  προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατίθενται στους συμπολίτες μας, που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά.