Τουριστική προβολή της Περιφέρειας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

VeryMacedonia airport 1

Αφίσες και φωτογραφικό υλικό για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ανανεωμένη τουριστική ταυτότητα με το μήνυμα “Very Macedonia” αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία του χώρου αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της υλοποίησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του νέου ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής για το 2014.

Μεγάλες αφίσες και φωτογραφικό υλικό που διαφημίζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφερειακής ενότητας της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν αναρτηθεί στο χώρο υποδοχής και την αίθουσα παραλαβής αποσκευών, καλωσορίζοντας Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Επίσης, στα προαναφερόμενα σημεία δίνεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.verymacedonia.gr) μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικής ανάγνωσης QR code reader από «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (smart phones) και tablets.
«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τουριστικό πλούτο όλων των περιφερειακών μας ενοτήτων, στο πλαίσιο της ανανεωμένης τουριστικής καμπάνιας “Very Macedonia” που υλοποιούμε. Αξιοποιούμε τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία της τουριστικής μας ταυτότητας σε κοινά όλων των ηλικιών, παρέχοντας άμεση και γρήγορη πληροφόρηση στους τουρίστες. Εφ’ όσον η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει την προσδοκώμενη επιτυχία, σκοπεύουμε να την επεκτείνουμε και στα άλλα σημεία εισόδου της Περιφέρειάς μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία εισόδου των επισκεπτών, όπου παρέχεται διαρκώς επικαιροποιημένο τουριστικό υλικό, προκειμένου να ενημερώσουμε τους τουρίστες για τις πολλαπλές δυνατότητες αναψυχής που προσφέρει η Κεντρική Μακεδονία στους επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συγκεκριμένη δράση τουριστικής προβολής της Π.Κ.Μ. υλοποιείται από το Τμήμα Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.