Τζιτζικώστας: "Δεν υπήρξε ποτέ διάσταση απόψεων με Καλαϊτζίδης και με συμβούλους μου"

Με τον πιο ευκρινή τρόπο ξεκαθάρισε την ...παραφιλολογία, όπως την χαρακτήρισε, των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών, αναφορικά με υποτιθέμενη διάσταση απόψεων μεταξύ του ιδίου και του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και των περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στα πλαίσια δηλώσεων που έκανε, μετά την επίσκεψη του στην περιφερειακή μας ενότητα και έχοντας στο πλευρό του τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη και τους περιφερειακούς συμβούλους κα. Νίκη Καρατζιούλα και κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη. «Παρατηρώ με μεγάλη έκπληξη τις τελευταίες μέρες μια παραφιλολογία γύρω από τις σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας στην ομάδα μου, εγώ, ο αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ καμία διάσταση απόψεων για κανένα από τα σοβαρά θέματα της Ημαθίας. Ξεκινήσαμε ως ομάδα και πορευόμαστε ως ομάδα. Έτσι και στο θέμα της περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας, της «Αμάλθειας» η θέση της ΠΚΜ είναι εξαρχής ξεκάθαρη, μια και ενιαία και εκφράζεται τόσο από εμένα, όσο και τον αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς μας συμβούλους. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και δεν τα παρακολουθούμε» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο κ. περιφερειάρχης ανήγγειλε ότι την Μεγάλη Τρίτη θα συγκληθεί σύσκεψη στην ΠΚΜ στην οποία, πέραν του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, θα συμμετάσχει ο δήμος Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου και θα συζητηθεί το ζήτημα της περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας και της «Αμάλθειας».

Αιχμηρός ήταν ο κ. Τζιτζικώστας για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην καλέσει τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή στη Βέροια, ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Τσιρώνης, αλλά υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της περιφερειακής ενότητας! Ένας υπουργός, οποιουδήποτε κόμματος, ένας πρωθυπουργός οποιοδήποτε κόμματος, πρέπει να ξεκινάει την επίσκεψη του από τις τοπικές αρχές. Είναι σεβασμός στον κόσμο και τους πολίτες να επισκέπτεται πρώτα τους εκλεγμένους άρχοντες της περιοχής» είπε ο κ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας τα αυτονόητα, αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεται η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα του κ. Τσιρώνη, ζητώντας πληροφόρηση για τα προβλήματα της Ημαθίας, όχι από τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη, αλλά από υπαλλήλους της Π.Ε Ημαθίας!

πηγή: http://eleytheriadhs.blogspot.gr