Στη Νάουσα περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις #Για τη Μακεδονία» μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κ. Φώτη Φωτιάδη, κ. Χρήστο Κούτρα και συνεργάτες του πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/3 επισκέψεις σε θεσμικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς στον Δήμο Νάουσας.

Συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας, τον δήμαρχο Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη, τον κ. Γιώργο Φουντούλη πρόεδρο του οινοπαραγωγικού συνεταιρισμού Vaeni. Επισκέφθηκε τη σχολή του Αριστοτέλη στο Νυμφαίο Μίεζας και το Πολιτιστικό Κέντρο.

Κατόπιν, συναντήθηκε και συζήτησε με φίλους και εθελοντές της Παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία».

"Είναι πλέον κοινή διαπίστωση η ανυπαρξία και η αδράνεια της Περιφέρειας-ακόμα και σε επίπεδο ενημέρωσης- για τα μεγάλα, αλλά και τα καθημερινά ζητήματα. Η απουσία κάθε προγράμματος για την επόμενη μέρα.

Ειδικότερα θέματα, όπως είναι η έλλειψη υποδομών και προσωπικού του νοσοκομείου Νάουσας, η προαστιακή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα με την Εγνατία και η ελλιπής προβολή και αξιοποίηση ενός εμβληματικού αρχαιολογικού χώρου και πολιτιστικού κέντρου όπως η σχολή του Αριστοτέλη, έγιναν αντικείμενο ιδιαίτερων συζητήσεων.

Έγινε, τέλος, αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων κάθε χώρου και ο επικεφαλής της Παράταξης, «Πράξεις #Για τη Μακεδονία», Χρήστος Παπαστεργίου δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί την περιοχή εκ νέου και θα παρουσιάσει αναλυτικά τις προτάσεις της" αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.