Επίσκεψη του Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ στον Δήμαρχο Βέροιας

vorgia theocharopoulos

Τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Ημαθία και Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας, Λεωνίδα Ακριβόπουλο.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ να εκφράζει αρχικώς τις ευχές του προς τον Δήμαρχο Βέροιας για μια παραγωγική και πετυχημένη θητεία ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για διάφορα ζητήματα του δήμου.

Μάλιστα, ο κ. Θεοχαρόπουλος έδειξε επιπλέον ενδιαφέρον για τα τοπικά ζητήματα, λόγω της καταγωγής του από τη Βέροια, και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει τη θεσμική βοήθειά του για την ανάδειξή τους σε εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Βοργιαζίδης, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ για τις θερμές ευχές του, τον ενημέρωσε για τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο Βέροιας και σημείωσε ότι αποτελεί ευτυχή συγκυρία για την περιοχή ένας συντοπίτης μας να είναι γραμματέας ενός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γεγονός που μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο για την περιοχή στο μέλλον.