Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια και το διοικητήριο

Εξηγήσεις για δυο έργα που απασχόλησαν την τότε Νομαρχία έδωσε ο πρώην Νομάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια και για την κατασκευή διοικητηρίου στην είσοδο της πόλης με αφορμή σχόλιο του κ. Λαζαρίδη στην προηγούμενη συνεδρίαση. 

Για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια σημείωσε: "Η κ. Αλδάκου και ο κ. Δάσκαλος είχαν κάνει έρευνα και είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο οικόπεδα για το σχολείο. Επιλέχθηκε το οικόπεδο στα Γιοτζαλίκια και μετά η αρμοδιότητα πέρασε στον δήμο. Δεν νομίζω ότι η κ. Αλδάκου ήθελε να κλέψει την δόξα για την κατασκευή του σχολείου".

"Ξέρουμε καλά πως κατασκευάζονται τα έργα. Την ίδια περιόδο κατασκευάζατε και το σχολείο στα Ριζώματα. Γι αυτό γιατί δεν είπαμε τίποτα;" σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης.

Για την κατασκευή διοικητηρίου στην είσοδο της πόλης, ανέφερε: "Αναφορικά με το οικόπεδο που επρόκειτο να κατασκευαστεί το διοικητήριο, η Νομαρχία είχε πληρώσει 130.000 ευρώ, είχε γίνει η έρευνα και πήραμε το οκ από την αρχαιολογία, η κατασκευή του διοικητηρίου είχε μπει στα ΣΔΙΤ αλλά άλλαξε η κυβέρνηση και ο κ. Ραγκούσης μας είχε πει να περιμένουμε. Μετά ήρθε η κρίση και το έργο δεν έγινε".