Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης θα συνεδριάσει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11πμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

ΘΕΜΑ 1ο Επί αιτήματος Γ.Δελιοπούλου για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό της.

ΘΕΜΑ 2ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2016.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για «Προμήθεια και τοποθέτηση μιας προκατασκευασμένης αίθουσας στο Δημοτ. Σχολείο Διαβατού και μιας προκατασκευασμένης αίθουσας στο Δημοτ. Σχολείο Κουλούρας».

ΘΕΜΑ 4ο Επί ενστάσεως κατά του διαγωνισμού για «Προμήθεια ειδών τροφίμων για τη λειτουργία δομών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό τους για το έτος 2017».

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη τευχών δημοπράτησης, συγκρότηση ή μη επιτροπής διαγωνισμού & κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού της υπηρεσίας «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων οδών πόλης και Δ.Ε.».

ΘΕΜΑ 6ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων» (Τοποθέτηση μεταλλικών σχαρών υδροσυλλογής και καλυμμάτων φρεατίων εντός της Δ.Ε. Απ. Παύλου του Δήμου Βέροιας).

ΘΕΜΑ 7ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων» (Αποκατάσταση βλαβών στη γέφυρα Μέσης).

ΘΕΜΑ 8ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Αγίας Βαρβάρας».

ΘΕΜΑ 9ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Συντήρηση κάδων απορριμμάτων».

ΘΕΜΑ 10ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Μεταφορά και διάθεση ογκωδών αποβλήτων και αποβλήτων εκσκαφών και κατεδαφίσεων».

ΘΕΜΑ 11ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Συντήρηση και επισκευή επίπλων και λοιπού εξοπλισμού».

ΘΕΜΑ 12ο Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια επίπλων και σκευών».

ΘΕΜΑ 13ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου, για «Δαπάνες διοδίων για τη μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου».

ΘΕΜΑ 14ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από την υπάλληλο του Δήμου Μ.Γεωργιάδου.

ΘΕΜΑ 15ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από την υπάλληλο του Δήμου Ο.Ανδρεάδου.

ΘΕΜΑ 16ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από την υπάλληλο του Δήμου Χρ.Παραθυρά.

ΘΕΜΑ 17ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Ι.Αντωνιάδη.

ΘΕΜΑ 18ο Εξουσιοδότηση ή μη πληρεξούσιων δικηγόρων του Δήμου για παραίτηση του αιτήματος επιδίκασης δικαστικής δαπάνης σε περίπτωση ομολογίας ή ερημοδικίας αντιδίκων σε αγωγές διόρθωσης κτηματολογικών εγγραφών.