Συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Με 12 θέματα θα συνεδριάσει την Πέμπτη εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11πμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Εσωτερική διαμόρφωση νεκροταφείων Διαβατού».

Απευθείας ή μη ανάθεση της εργασίας «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων» (Τοποθέτηση μεταλλικών σχαρών υδροσυλλογής και καλυμμάτων φρεατίων εντός της Δ.Ε. Απ.Παύλου Δήμου Βέροιας).

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Σ.Καραγαβριηλίδη.

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Μ.Ιωαννίδη.

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Αθαν.Σιδηρόπουλο.

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παραστεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής κατά της Ε.Χριστοφορίδου.

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παραστεί ως πολιτική αγωγή στο Μον.Πλημμελειοδικείο Βέροιας σε ποινική δίκη σύμφωνα με το αριθμ.Α15/1067 κατηγορητήριο.

Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής (αναγνωριστικής κυριότητας και διόρθωσης εσφαλμένων κτηματολογικών εγγραφών) των Εμ.Γουναρά και λοιπών.

Ορισμός ή μη δικηγόρου για έρευνα τυχόν ύπαρξης βαρών και υποθηκών στο Υποθηκοφυλακείο Βέροιας σε υπό ανταλλαγή τμήματα αγροτεμαχίων στη Τ.Κ. Ν.Νικομήδειας.

Ορισμός ή μη δικηγόρου για την έρευνα συμβολαίων για τυχόν ύπαρξη βαρών και υποθηκών στο Υποθηκοφυλακείο & Κτηματολογικό γραφείο Βέροιας των ιδιοκτησιών Μ. & Δ.Κυράνη και των λοιπών συνιδιοκτητών.

Ανάκληση ή μη αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης–δέσμευσης έτους 2016.

Έγκριση ή μη δικαιολογητικών των δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή από τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου και διάθεση πιστώσεων.