Τίμησε τον Γιώργο Παπαστάμκο στην κοπή βασιλόπιτας η ΝΟΔΕ Ημαθίας (φωτογραφίες)

Με τιμώμενο πρόσωπο τον πρώην Ευρωβουλευτή Γιώργο Παπαστάμκο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η ΝΟΔΕ Ημαθίας. Ο Γιώργος Παπαστάμκος τιμήθηκε για την πορεία του ως βουλευτής, ως υφυπουργός και ως ευρωβουλευτής αλλά και για τους αγώνες του στη ΝΔ. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Αναφορικά με την εκδήλωση, η αίθουσα στο κέντρο "Ακρόπολη" γέμισε ασφυκτικά και παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα τοπικά στελέχη πρώτης γραμμής. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Καρδίτσας Κων/νος Τσιάρας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη ενημέρωσης Συρμούλα Τζήμα - Τόπη.

Τοποθετήσεις

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας τόνισε ότι το νέος έτος βρίσκει τη ΝΔ ενωμένη. "Ενώ όλοι πίστευαν ότι ήμασταν για διάλυση, η ΝΔ γιγαντώθηκε" σημείωσε.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας χαιρέτησε την επιλογή της ΝΟΔΕ να τιμήσει τον Γιώργο Παπαστάμκο και τόνισε: "Εμείς έχουμε ιστορία, στελέχη και σχέδιο. Δεν είμαστε τυχαίοι. Δεν ήρθαμε λαϊκίζοντας, ούτε εκμεταλλευτήκαμε τον θυμό του κόσμου. Η ώρα τους τελειώνει. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε".

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έφερε ένα επώδυνο μνημόνιο, νέους φόρους, κάπιταλ κοντρόλ, στόχευσε κατευθείαν στους αγρότες και εξοντώνει τις επιχειρήσεις. "Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα μειώσει την φορολογία" τόνισε.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια, αδυναμία, ασχετοσύνη και σημείωσε ότι η προσπάθειά της θα οδηγήσει σε νέο μνημόνιο. Για τη ΝΔ ο κ. Τσιάρας είπε ότι με την Κυριάκο Μητσοτάκη γύρισε σελίδα κι έγινε πρωταγωνίστρια στις δημοσκοπήσεις. "Η ΝΔ είναι η τελευταία ελπίδα για να βγει η χώρα από την κρίση" πρόσθεσε. Κλείνωντας ο κ. Τσιάρας είπε ότι η ΝΔ θα στηριχθεί στο εξής τρίπτυχο: Μείωση φόρων, μείωση δαπανών, στήριξη της επιχειρηματικότητας.

{jlex}flickr:72157675960998084{/jlex}