Ο Γ.Γ. Αθλητισμού στον Δήμο Βέροιας

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου 2017. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γ.Γ. Αθλητισμού στην Ημαθία και εν όψει της ένταξης μιας σειράς έργων αναβάθμισης σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βέροιας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Βουλευτές Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, Θανάσης Σιδηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Θεόφιλος Κορωνάς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ, Στέργιος Διαμάντης.

Η επιλογή των υπό ένταξη έργων πραγματοποιήθηκε με υπόδειξη του Δήμου Βέροιας με κριτήρια την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων σε περιαστικές περιοχές του δήμου και την προώθηση του μαζικού αθλητισμού.

synadinos ver2

Ειδικότερα, τα έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι τα εξής: α) ανακατασκευή των δαπέδων στα δυο γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή της Βίλας Βικέλα, β) ανακατασκευή των δυο γηπέδων τένις στην Τ.Κ. Ράχης, γ) τοποθέτηση σύγχρονου συνθετικού τάπητα στο γήπεδο 5X5 στο Μακροχώρι και δ) αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπήρξε επίσης δέσμευση από την πλευρά του κ. Συναδινού, ότι σε επόμενο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ. Αθλητισμού θα συμπεριληφθεί και το έργο αναβάθμισης των εξωτερικών γηπέδων του ΔΑΚ Μακροχωρίου για το οποίο ο Δήμος Βέροιας έχει ήδη καταθέσει ώριμη μελέτη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εργασίας, ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων που πρόκειται να αναβαθμιστούν.