Ζητήματα υποδομών έθεσε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο δήμαρχος Βέροιας

vorgiazidis dim

Μια σειρά από θέματα του δήμου Βέροιας όπως όπως η οδός Πιερίων, ο δρόμος Κουστοχώρι – Σέλι, νέο βρεφονηπιακό σταθμό, την ΑΜΑΛΘΕΙΑ, το κούμπωμα κάθετου άξονα, τον δρόμο Βέροια – Βεργίνα και το κολυμβητήριο έθεσε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυστοχοΐδη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα μαζί με τον αντιδήμαρχο Άρη Λαζαρίδη. Ο κ. Χρυσσοχοΐδης τόνισε ότι παρακολουθεί από κοντά τα θέματα και άφησε ανοιχτό παράθυρο για επίλυση κάποιων από αυτά.

Ο δήμαρχος Βέροιας επισκέφθηκε επίσης το Υπουργείο Ανάπτυξης και συζήτησε για έργα εξοικονόμησης ενέργειας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου συζήτησε θέματα εγγείων βελτιώσεων και το θέμα με το ακίνητο του Πανεπιστημίου. «Συναντήσαμε κ. Κουκουλόπουλο και ενημερωθήκαμε ότι οι εγκαταστάσεις μπορούν να παραχωρηθούν κατά χρήση στον δήμο» είπε ο κ. Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι έγινε επίσκεψη και στο Υπουργείο Οικονομικών κι έγινε κουβέντα για το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο. «Μας είπαν ότι μόνο αν πάρουν χρήματα θα το παραχωρήσουν. Απάντησα ότι δεν θα πάρουν χρήματα και συζητήσαμε για το θέμα της παραχώρησης της χρήσης στον δήμο Βέροιας. Θα κάνουμε νέο ραντεβού και θα περιμένουμε να μας πουν κάτι διαφορετικό από το να πληρώσει χρήματα ο δήμος Βέροιας».