Logo

Διέγραψε Κάκαρη ο Βοργιαζίδης

Στην διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κάκαρη από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας η παράταξη του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη (πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής ομάδας, στην οποία από τα 20 μέλη τα 18 ψήφισαν υπέρ της διαγραφής - η φωτογραφία από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου). Στην ανακοίνωση της απόφασής του είπε ότι "ο καθένας μπορεί να μιλά ελεύθερα και χωρίς φίμωτρο αλλά ο κ. Κάκαρης δηλώνει ξένο σώμα και εμείς ξένα σώματα δεν θέλουμε".

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η αλλαγή στάσης του κ. Κάκαρη και η κριτική που ασκεί το τελευταίο διάστημα έχει σχέση με το ότι δεν αξιοποιήθηκε. "Το είπε σε όλους ότι θα είναι απέναντί μας" είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι η διαγραφή έπρεπε να γίνει πριν 2,5 χρόνια. "Πριν 2,5 χρόνια, όταν ο κ. Κάκαρης δεν είδε το όνομά του στην λίστα των συμβούλων που πήραν αξίωμα, έκανε μια υβριστική ανάρτηση, δεν ανέφερε ονόματα αλλά όλοι κατάλαβαν ότι μιλούσε γι αυτόν που έκανε τις επιλογές των προσώπων".

Αναφορικά με τις καταγγελίες που κάνει ο κ. Κάκαρης για την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι απαντήσεις θα δώσουν οι αρμόδιοι (διοίκηση ΚΕΠΑ) και πρόσθεσε ότι "αν ο κ. Κάκαρης αντί να αφήνει υπονοούμενα, μπορεί να πάει στον εισαγγελέα να κάνει καταγγελία.

Η απάντηση Κάκαρη

Απαντώντας ο Γιώργος Κάκαρης είπε ότι η διαγραφή είναι παράσημο και στον κόσμο θα μείνει ότι έγινε επειδή ο σύμβουλος άσκησε κριτική. "Αγνοεί την πολιτική και είναι μακριά από τα συμφέροντα της Βέροιας. Δεν άλλαξε κάτι, συνεχίζεται η ίδια καταστροφική πολιτική. Έπεσαν οι μάσκες, διέλυσε την παράταξη. Θα περάσει ο άοσμος, αόρατος δήμαρχος. Όσο δεν απαντάει στα ερωτήματα, ο κόσμος συζητάει διάφορα" είπε ο κ. Κάκαρης και πρόσθεσε ότι ενημέρωσε τον δήμαρχο για διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην ΚΕΠΑ αλλά ο κ. Βοργιαζίδης δεν τόλμησε να...σπάσει αυγά. "Ήθελα να πάω στην ΚΕΠΑ για να διορθώσω κάποια κακώς κείμενα. Πριν ένα χρόνο το ίδιο συνέβη και με τον κ. Μαυροκεφαλίδη. Κατήγγειλε τα ίδια φαινόμενα και προσπάθησαν να τον βγάλουν γραφικό".

"Λες παραμύθια" απάντησε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: "Του πρότεινα την θέση του ΔΗΠΕΘΕ και αρνήθηκε γιατί δεν είναι πιασάρικη. Μας είπε ότι επειδή κατέβηκε μαζί μας δεν έγινε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η καλοπροαίρετη κριτική που λέει είναι αυτό που είπε ότι από εδώ και πέρα θα είναι απέναντι μας; Μας κοροϊδεύει όλους. Όταν ένας υγιής οργανισμός έχει ένα άρρωστο κομμάτι, οφείλει ή να το θεραπεύσει ή να το κόψει. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε υγιής οργανισμός".

"Ο Κάκαρης έκανε ρεκόρ απουσιών και μας λέει ότι σέβεται τον πολίτη" αναρωτήθηκε ο κ. Κούτρας και πρόσθεσε: "Απουσίαζε δυο χρόνια και εμφανίστηκε έξι μήνες πριν γίνουν οι αλλαγές αντιδημάρχων και προέδρων".

Ο κ. Χατζηαθανασίου συμφώνησε με την διαγραφή επειδή ο κ. Κάκαρης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας αλλά συνέστησε στον κ. Βοργιαζίδη να διερευνήσει τις καταγγελίες Κάκαρη.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb