Logo

Ποια περίπτερα θα απομακρύνει ο δήμος Βέροιας

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας αποφάσισε την κατάργηση των θέσεων τοποθέτησης των παρακάνω περιπτέρων και την απομάκρυνση των κουβουκλίων τους κατόπιν συνεννόησης με τους μέχρι πρότινος, κατόχους της άδειας εκμετάλλευσης των περιπτέρων. Τα περίπτερα είναι: 

1.Το περίπτερο στην οδό Μ. Καρακωστή 14 , απέναντι από το ζαχαροπλαστείο «ΦΙΝΟ» του οποίου η δικαιούχος της άδειας εκμετάλλευσης είναι η Τσαουσίδου Μαρία του Θεοδοσίου . Η δικαιούχος της άδειας, με αίτησή της στις 01-07-16 αποποιείται του
δικαιώματος εκμετάλλευσης του περιπτέρου και ζητάει από τις υπηρεσίες του Δήμου να φροντίσουν για την απομάκρυνση του κουβουκλίου , το οποίο με έγγραφό της στις 10-10-2016 η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου χαρακτηρίζει << ακατάλληλο ως προς τη θέση του >> .

2.Το περίπτερο στην οδό Σίμου Πέτρουλα , απέναντι από την Α.Δ. Ημαθίας ( Αστυνομία ). Δικαιούχος της άδειας εκμετάλλευσης του περιπτέρου είναι η Ταραμονλή Γρηγορία του Γρηγορίου . Η δικαιούχος της άδειας, με αίτησή της αποποιείται του δικαιώματος εκμετάλλευσης του περιπτέρου και ενημερώνει τις υπηρεσίες του Δήμου ότι συναινεί για την απομάκρυνση του κουβουκλίου του περιπτέρου. Η θέση τοποθέτησης του κουβουκλίου δεν έχει κριθεί ακατάλληλη , σύμφωνα με την από 10-10-2016 έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

3. Το περίπτερο της οδού Μ. Μπότσαρη 104 , απέναντι από το κέντρο Πασά Κιόσκι. Δικαιούχος της άδειας ήταν η Θεοδωρίδου Κλειώ ως τις 06-03-2013. Το Δε κουβούκλιο του περιπτέρου αυτού βρίσκεται σε ακατάλληλη θέση , σύμφωνα και με την τεχνική υπηρεσία ( 23-03-17 ) του Δήμου .

4. Τέλος υπάρχει περίπτερο του οποίου ο δικαιούχος της άδειας απεβίωσε και δεν υφίστανται νόμιμοι διάδοχοι της άδειας αυτής. Συγκεκριμένα : Το περίπτερο στην οδό 16ης Οκτωβρίου , απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ( Φιλίππειο ). Δικαιούχος της άδειας εκμετάλλευσης του περιπτέρου , ήταν η Τσιώμου Θεοδώρα η οποία απεβίωσε στις 14-11-2013 , δεν υπάρχει ενδιαφέρον ( και δικαίωμα ) για τη νόμιμη διάδοχη της άδειας , ενώ η μίσθωση αυτού με βάση την 1313/20-05-2009 απόφαση Νομάρχη Ημαθίας , έληξε στις 20-05-2016 .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb