Logo

Μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Για "σπάσιμο" έργου για να μπορεί να δίδεται με απευθείας ανάθεση κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο ο Αντώνης Μαρκούλης. Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, παρουσίασε στο σώμα αποφάσει του κ. Παπαδόπουλου που δημοσιεύτηκαν στην Διάγεια με την ίδια ημερομηνία. "Στα περιθώρια που μας δίνει ο νόμος για τις απευθείας αναθέσεις, εκεί κινούμαστε" απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερώτηση για το αν κλείνει ο παιδικός σταθμός της Πατρίδας κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μελιόπουλος. Απαντώντας ο Στέργιος Διαμάντης, πρόεδρος ΚΑΠΑ, σημείωσε, ότι ο σταθμός δεν κλείνει. Αποφασίστηκε να συστεγαστεί με τον 2ο Παιδικό Βέροιας στον Προμηθέα διότι έμειναν μόνο τρία παιδιά. "Η μονάδα της Πατρίδας ήταν για 70 παιδιά και έμειναν μόνο τρία. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να πληρώνουμε ρεύμα και ενοίκιο" απάντησε ο κ. Διαμάντης. Ενοχλημένος από την παράμβαση Μελιόπουλου, ο Αντώνης Καγκελίδης υπογράμμισε σε έντονο ύφος: "Αν πρέπει να μείνει ανοιχτός, θα δώσουμε μάχη εμείς στην Πατρίδα. Αν δεν πρέπει, δεν θα μείνει ανοιχτός".

Ερώτηση για την θέση του δήμου στο θέμα που θίγουν με επιστολή τους κάτοικοι του κέντρου που ενοχλούνται από την μουσική των καφέ μπάρ έκανε ο Γιώργος Μελιόπουλος. "Όταν έρχεται ένας φάκελος καταστήματος εφαρμόζουμε τη νομιμότητα. Επίσης δεν κάνουμε εξαιρέσεις στις ποινές" απάντησε ο κ. Ασλάνογλου. Ο δήμαρχος από την πλευρά του επανέλαβε αυτά που είπε στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Για μια ακόμη φορά ο σύμβουλος Αντώνης Μαρκούλης επανέφερε το ερώτημα για το αν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι ή συγγενείς πρώτου βαθμού τους που έχουν σχέση εργασίας με τον δήμο (είχε προηγηθεί η απάντηση του Γιώργου Ορφανίδη για τον Δημήτρη Τραπεζανλή). Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος είπε ότι η συζυγός του εργάζεται στον δήμο τα τελευταία 30 περίπου χρόνια. Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος σημειώνοντας ότι η αδερφή του εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου και πρόσθεσε ότι πήρε την θέση με ΑΣΕΠ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb