Logo

Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ημαθίας είδε δρόμο που υπέστη κατολίσθηση στην Καστανιά

Από την Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Δεν πέρασε μια εβδομάδα από την επίσημη συγκρότηση της και ήδη η Συντονιστική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας των ΑΝΕΛ ασχολήθηκε με ένα πολύ σοβαρό θέμα: την επιδιόρθωση ενός δρόμου εντός οικισμού στην Καστανιά Βέροιας.

Εδώ και μήνες υπέστη κατολισθήσεις ο δρόμος αυτός θέτοντας σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την επίλυση του προβλήματος. Ο δρόμος αυτός οδηγεί σε 6 κατοικίες και είναι η μοναδική εφικτή πρόσβαση που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αυτών !

kastania dromos

Ο λόγος που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή να ασχοληθεί με το θέμα είναι ο πραγματικός τρόμος που εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες που περνάνε (διασχίζουν ) καθημερινά το επικίνδυνο σημείο με τον φόβο μήπως υποχωρήσει το υπόλοιπο του δρόμου λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών το χειμώνα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας των ΑΝΕΛ θα προσπαθεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών με συνεχείς παρεμβάσεις της , πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb