Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 11πμ, η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (Ε.Π.Δ.) Δήμου Βέροιας, έτους 2017.
  2. Επιβολή ή μη διοικητικών μέτρων στον Βλάχο Θεόδωρο για λειτουργία παιδότοπου χωρίς άδεια.
  3. Επιβολή ή μη διοικητικών μέτρων στον KULLA AUREL για λειτουργία υπαίθριου παιδότοπου χωρίς άδεια.
  4. Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης οριστικών αναδόχων για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων».
  5. Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «Παρέμβαση για την ασφαλή χρήση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 316».
  6. Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για «Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων τροχαίας – ΚΟΚ και πληροφοριακών πινακίδων».
  7. Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση ή μη πιστώσεων για μετακινήσεις υπαλλήλων.
  8. Έγκριση ή μη δαπανών για «Προμήθεια εξυπηρετητών (servers) και υλικών επισκευής αυτών» & «Εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφορικής».
  9. Έγκριση ή μη δαπάνης για «Διάθεση ογκωδών απορριμμάτων και Α.Ε.Κ.Κ.».
  10. Έγκριση ή μη δαπάνης για «Δαπάνες διοδίων για τη μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου».
  11. Έγκριση ή μη δαπάνης για «Προμήθεια Εφαρμογών Λογισμικού».
  12. Έγκριση ή μη δαπάνης για «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Βέροιας».
  13. Έγκριση ή μη δαπάνης για «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων των Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δοβρά, Βεργίνας και Μακεδονίδος».
  14. Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων δημοτικών κτιρίων».
  15. Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών κεντρικών θερμάνσεων σχολικών και δημοτικών κτιρίων».
  16. Διάθεση ή μη πίστωσης για «Φόρος Δωρεάς».
  17. Διάθεση ή μη πίστωσης για «Σύνταξη φακέλου για την υποστήριξη της εκπόνησης της μελέτης εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Βέροιας».
  18. Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Δαπάνες διοδίων μεταφοράς απορριμμάτων σε Χ.Υ.Τ.Α. όμορου Δήμου (Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2017)».
  19. Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για έκδοση πιστοποιητικών από το Κτηματολογικό Γραφείο Βέροιας.
  20. Έγκριση ή μη γενόμενης ενέργειας Δημάρχου για ορισμό δικηγόρου για να παρασταθεί ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 Ν. 3463/2006 της Α.Δ.Μ.Θ. κατά τη συζήτηση των προσφυγών των Γ.Γουλτίδη και Δ.Δάσκαλου.
  21. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Τριμ.Πλημμελειοδικείο Βέροιας για τη νομική υποστήριξη Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου, σύμφωνα με την αριθμ. Α17/445 κλήση.
  22. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης κατά τη συζήτηση αγωγής του Α.Κουτσαντά.
  23. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης κατά τη συζήτηση αγωγής της εταιρείας «ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Ο.Ε. (ΤΟΜΗ Α.Ε.)».
  24. Ορισμός ή μη δικηγόρων για έρευνα στο Εθνικό Κτηματολόγιο & Υποθηκοφυλακείο Βέροιας για την ύπαρξη νόμιμων τίτλων ιδιοκτησίας, ακινήτων περιοχή αγρ/τος Βεργίνας, γνωμοδότηση για άσκηση ή μη αγωγών και παράστασή τους κατά την εκδίκασή τους στο αρμόδιο δικαστήριο, καθώς και έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση ή μη πιστώσεων.
  25. Ορισμός ή μη δικηγόρου για κατάθεση ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας του αριθμ. 1149 τεμαχίου αγροκτήματος Βεργίνας (Σ.Δ. 1970) εκ μέρους του Δήμου κατά των μη εχόντων νόμιμο τίτλο ιδιοκτησίας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης.
  26. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παρασταθεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της Ε.Σαρασλανίδου και λοιπών.