Με επισημότητα τα Ελευθέρια της Βέροιας (φωτογραφίες & βίντεο)

Με επισημότητα γιορτάστηκε στην Βέροια η επέτειος της Απελευθέρωσης της Βέροιας. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, παρουσία χιλιάδων πολιτών που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να τιμήσουν την ημέρα και να καμαρώσουν τα νιάτα της Βέροιας που παρέλασαν.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν υπήρξε έτσι χρέη εκπροσώπου έκανε ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης. Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώσας, οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου, Απόστολος Βεσυρόπουλος ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας κ.α.

Πριν την παρέλαση πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βέροιας, εκφώνηση, μέσα στον Ιερό Ναό, του πανηγυρικού της ημέρας από εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Ωρολογίου και κατάθεση στεφάνων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρέλαση 

{jlex}flickr:72157687948991314{/jlex}

{jlex}flickr:72157687949563864{/jlex}