Χώρο για νέα κοιμητήρια επέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Κριτική στην Δημοτική Αρχή για προχειρότητα στο θέμα διαχείρισης της δημιουργίας νέων κοιμητηρίων άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μαρκούλης. Επίσης στην τοποθέτησή του ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

Για τα κοιμητήρια το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την επιλογή χώρου που θα φιλοξενήσει τα νέα κοιμητήρια μεταξύ Βέροιας - Πατρίδας (βρίσκεται βορειοδυτικά του Εργοχωρίου, εντός του αγροκτήματος Πατρίδας και πλησίον στο όριο αυτού με το αγρόκτημα Βέροιας).. Απαντώντας στον κ. Μαρκούλη, ο Θανάσης Σιδηρόπουλος είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο έκανε το πρώτο βήμα και οι μελέτες και η διαβούλευση θα ακολουθήσουν. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος απάντησε ότι το θέμα απασχολεί έντονα την Δημοτική Αρχή, το αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Για τα κιγκλιδώματα της Μπαρμπούτας, ο κ. Σιδηρόπουλος είπε ότι ένα τμήμα θα αντικατασταθεί κι ένα μέρος θα επιδιορθωθεί.