Δημοτικό Βέροιας: Το ηλεκτρικό ρεύμα σε κυλικείο σχολείου και ο ηλεκτροφωτισμός της οδού Καλής Παναγιάς

Δυο ερωτήσεις ακόμη κατέθεσε στην προ ημερησίας συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Θανάσης Αποστολόπουλος. Η πρώτη αφορούσε την ηλεκτροδότηση του κυλικείου στο 6ο-13ο Δημοτικό και ρώτησε αν έχει καταγγελθεί η σύμβαση με δεδομένο ότι ο δήμος εξακολουθεί να πληρώνει το ρεύμα αντί του ενοικιαστή. Το άλλο αφορούσε τον ηλεκτροφωτισμό της οδού Καλής Παναγιάς. Ο κ. Αποστολόπουλος είπε ότι έχει καεί ένας αριθμός λαμπτήρων και ο δρόμος είναι επικίνδυνος για τους οδογούς.

Αναφορικά με την πρώτη ερώτηση, ο Διονύσης Κουλουριώτης απάντησε ότι το κυλικείο έχει δική του παροχή και δεν ηλεκτροδοτείται από το σχολείο. Επειδή όμως από την παροχή του κυλικείου, ηλεκτροδοτείται και το φυλάκιο, το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί ενδιάμεσος μετρητής ώστε ο επαγγελματίας που δουλεύει το κυλικείο να πληρώνει το ρεύμα που καταναλώνει.

Όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό της οδού Καλής Παναγιάς, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει εκφραστεί αίτημα από κατοίκους της περιοχής και δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και αν υπάρχει πρόβλημα να προχωρήσει η αποκατάστασή του.