Βοργιαζίδης: "Κάθε χρόνο και καλύτερα τα οικονομικά του δήμου, γι αυτό κάνουμε κάθε χρόνο και κάτι παραπάνω" (βίντεο)

"Τα οικονομικά του δήμου Βέροιας πάνε κάθε χρόνο και καλύτερα γι αυτό κάθε χρόνο κάνουμε και κάτι παραπάνω" ήταν η απάντηση του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στην κριτική που προσπάθησε να ασκήσει ο Γιάννης Παπαγιάννης υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή τάζει "καθρεφτάκια" στον ντόπιο πληθυσμό πριν τις εκλογές. 

Η κριτική Παπαγιάννη ασκήθηκε με αφορμή δηλώσεις του αντιδημάρχου Θανάση Σιδηρόπουλου για μελλοντικά έργα όπως η διαπλάτυνση του τελευταίου τμήματος της Πιερίων, αυτό που την συνδέει με το μπάσκετ της Ελιάς. Η τοποθέτηση προκάλεσε και την αντίδραση του αντιδημάρχου Θανάση Σιδηρόπουλου, ο οποίος είπε ότι το έργο δεν αποτελεί εξαγγελία αλλά έχει δημοπρατηθεί και ουσιαστικά βρίσκεται στον προθάλαμο της υλοποίησης. 

Ο κ. Παπαγιάννης κατηγόρησε την δημοτική αρχή για έλλειψη τουριστικής πολιτικής, για απραξία στο θέμα του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου, για κακή εικόνα σημείων της Μπαρμπούτας, για απευθείας αναθέσεις αλλά και για την παροχή νομικής υποστήριξης στην πρώην δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Απαντώντας ο δήμαρχος σχολίασε ότι παρέχεται νομική υποστήριξη στην πρώην δήμαρχο μόνο όταν το δικαιούται. Για τις απευθείας αναθέσεις είπε ότι μετά από ψευδώνυμη καταγγελία ελέγχθηκαν και βρέθηκαν όλες νόμιμες. Για τις προσπάθειες απόκτησης του Δικαστικού Μεγάρου, ο κ. Βοργιαζίδης είπε αν παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις ο κ. Παπαγιάννης θα ήξερε τι έχει γίνει.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα από την συνεδρίαση: