Παπαδόπουλος: "Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος δεν θα αλλάξει κάτι στην καθαριότητα της πόλης" (φωτογραφίες)

papadopoulos

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος δέχεται την μεγαλύτερη πίεση και κριτική από τους συμβούλους της μειοψηφίας για το θέμα της καθαριότητας. Είναι αλήθεια ότι η εικόνα της Βέροιας, όσον αφορά την καθαριότητα σε πληγώνει. Είναι αλήθεια επίσης ότι οι ντροπιαστικές εικόνες που συναντάμε πολλές φορές γύρω μας είναι προϊόν αδιαφορίας και ανευθυνότητας των πολιτών της.

"Αν δεν βοηθήσουν οι πολίτες δεν θα αλλάξει κάτι στην καθαριότητα της πόλης" είπε στην Δευτεριάτικη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βασίλης Παπαδόπουλος απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση του Ζήση Πατσίκα. Αυτή την απάντηση την έχει δώσει και στο παρελθόν ωστόοσο οι κακές συνήθειες των πολιτών μάλλον δεν αλλάζουν.

Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ο αντοδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας σήκωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δυο πολύ χαρακτηριστικές εικόνες που βλέπουμε παρακάτω.

kathariotita periptero

"Έκλεισε το περίπτερο και άφησε τον κάδο μικροαπορριμμάτων του γεμάτο ......Δείτε το αποτέλεσμα και σκεφτείτε πως μπορεί να μείνει η πόλη καθαρή" αναφέρει στο σχόλιό του ο κ. Παπαδόπουλος.

kathariotita kreopolis

"Κρεοπώλης άφησε τη σακούλα με τα σκουπίδια έξω και δείτε το αποτέλεσμα πως μπορεί να μείνει η πόλη καθαρή" το άλλο σχόλιο του κ. Παπαδόπουλου.