Δήμος Βέροιας: Στα σκαριά κεντροδεξιός συνδυασμός

Σε προεκλογική τροχιά έχουμε μπει από τον Σεπτέμβρη. Ο Μάης δεν είναι μακριά και η συγκρότηση ψηφοδελτίων για την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ξεκινήσει. Μπορεί επίσημες παρουσιάσεις υποψηφιοτήτων να μην είχαμε ακόμη, δεν θα αργήσουν, ωστόσο οι...ζυμώσεις είναι έντονες στο παρασκήνιο.

Τα μέχρι τώρα ονόματα υποψηφίων δημάρχων που αναμένεται να δούμε στις εκλογές, είναι του σημερινού δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, του Αντώνη Μαρκούλη και του Παύλου Παυλίδη. Μια υποψηφιότητα θα υπάρξει σίγουρα από το ΚΚΕ και αναμένουμε να δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτήσει αυτόνομο ψηφοδέλτιο ή στηρίξει άλλη υποψηφιότητα.

Για το τέλος αφήσαμε τη ΝΔ. Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα "δυστοκίας" στην επιλογή υποψηφίου ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει νεοδημοκράτης υποψήφιος που κάνει επαφές για την συγκρότηση ψηφοδελτίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αργύρης Γκαμπέσης πρώην διοικητής των Νοσοκομείων Βέροιας και Παπανικολάου, με θητείες στο Δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, βρίσκεται σε επικοινωνία με πολύ κόσμο για την συγκρότηση ψηφοδελτίου.