Άτυπα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού Παυλίδη στην γιορτή Σουμελίδη

Με ανοικτή εκδήλωση γιόρτασε την ονομαστική του εορτή την Τετάρτη ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κουλούρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αποκαλυπτήρια του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη. 

Σε αυτήν μάλιστα παρέστησαν και νυν δημοτικοί σύμβουλοι που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι στο ψηφοδέλτιο Παυλίδη όπως η Σοφία Ελευθεριάδου, ο Θανάσης Αποστολόπουλος, ο Δημήτρης Τραπεζανλής (μπορεί οι ίδιοι να μην το έχουν δηλώσει ανοιχτά, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο) αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Μάκης Αγγελίνας και ο Γιώργος Γουλτίδης που το δηλώνουν ανοιχτά.

Μεταξύ των καλεσμένων η πρώην αντινομάρχης Μαρία Αλδάκου, που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφια με τον Π. Παυλίδη, ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας, που οι πληροφορίες τον θέλουν υποψήφιο με τον συνδυασμό, ο πρώην αντινομάρχης Γιώργος Σουμπέκας που θα υποστηρίξει την προσπάθεια, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αποστόλου Παύλου Χρήστος Κελεσίδης ο οποίος θα είναι υποψήφιος, 

* Φωτογραφίες Μιχάλης Μελιόπουλος, Laikoyra.gr