Και επίσημη στήριξη της ΝΔ στην Γεωργία Μπατσαρά (βίντεο, φωτογραφίες)

Την επίσημη στήριξης της στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά εξέφρασε την Δευτέρα η ΝΔ δια στόματος Κώστα Τσιάρα. Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και μέλος της κεντρικής επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης, βρέθηκε την Δευτέρα στην Βέροια για τις ανάγκες κομματικής εκδήλωσης της ΝΔ με θέμα την αυτοδιοίκηση και έκανε γνωστή και με επίσημο τρόπο την ομόφωνη στήριξη της ΝΔ.

«Η Γεωργία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η Ν.Δ. για τους υποψηφίους της: με έργο στη Βουλή, μετριοπαθές άτομο και σοβαρό, είναι μεγάλη τιμή για τον χώρο μας η υποψηφιότητά της" είπε ο κ. Τσιάρας και λίγο αργότερα απαντώντας σε ερώτηση σημείωσε ότι "όποιος δεν στηρίζει Μπατσαρά, δεν ξέρω αν θέλει να είναι Νέα Δημοκρατία". Πάντως σε διαγραφές "ανταρτών δεν πρόκειται να προχωρήσει η ΝΔ αφού σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα πέρασε η εποχή που τα χρίσματα ήταν η...επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ή το Ιερό Χέρι.

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει η ΝΔ στους άλλους δυο δήμους, Νάουσας και Αλέξάνδρειας, ο κ. Τσιάρας ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ ενδιαφέρει πρωτίστως για τις περιφέρειες και τους δήμους που είναι στις πρωτεύουσες νομών ενώ για μεγάλους δήμους όπως οι άλλοι δυο της Ημαθίας δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα πράξει. 

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσιάρας άσκησε και κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι παίζει με το λαϊκό αίσθημα, αλλάζει συνεχώς αποφάσεις, προχωρά σε θέματα όπως το Σκοπιανό χωρίς την συγκατάθεση της κοινωνίας, προσπαθεί να καταλάβει χώρους και θεσμούς που δεν πρέπει να έχουν σχέση με την κυβέρνηση (πχ δικαιοσύνη, ΜΜΕ), ψηφίζει νομοσχέδια που καλύπτουν μόνο το ένα κομμάτι της κοινωνίας κ.α.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο

Μετά τις δηλώσεις Τσιάρα, ακολούθησε κομματική εκδήλωση της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση και παρουσιάστηκε στα τοπικά στελέχη η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

{jlex}flickr:72157702288090511{/jlex}