Καγκελίδης για Χριστουγεννιάτικο πάρκο: "Ήταν ένα άλμα που έπρεπε να γίνει" (βίντεο)

Ως άλμα που έπρεπε να γίνει χαρακτήρισε τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ Βέροιας και το θεματικό πάρκο που στήθηκε στην Πλατεία Ελιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καγκελίδης. Ο κ. Καγκελίδης τόνισε ότι η επιλογή αυτή θα βοηθήσει την πόλη σε όλους τους τομείς και έφερε ως παραδείγματα την Δράμα και τα Τρίκαλα που ξεκίνησαν δειλά - δειλά και αποκομίζουν τεράστια οφέλη από τον Χριστουγεννιάτικο τουρισμό. 

Ερώτηση για το πώς επιλέχθηκε ο επαγγελματίας που έστησε το καράβι έκανε ο Γιώργος Κάκαρης ενώ ο Γιώργος Μιχαηλίδης ρώτησε πόσες συμβάσεις θα υπογραφούν.

Μιλώντας για το θέμα ο πρόεδρος ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος είπε ότι στόχος είναι να δοθεί εορταστικό κλίμα στην πόλη. "Θα ωφελήσει την πόλη. Είναι μια καλή προσπάθεια, ένα καλό ξεκίνημα για Χριστουγεννιάτικο τουρισμό στην Βέροια" σχολίασε ο κ. Ακριβόπουλος και πρόσθεσε ότι οι επιλογές αφορούν το Δ.Σ. της ΚΕΠΑ.

"Έχουν γίνει δυο συμβάσεις με διαφορετικές εταιρείες για το σκηνικό και δεν έχουν σχέση με το τι θα γίνει εκεί πέρα" απάντησε ο δήμαρχος.