Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ εν όψει εκλογών (βίντεο, φωτογραφίες)

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια, με θέμα "Συμπόρευση με το ΚΚΕ", διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ την Τετάρτη στον πολυχώρο Ελιάς. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο κ. Πρωτούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του κόσμου στις επετειακές εκδηλώσεις του ΚΚΕ. "Τώρα είναι η ώρα για συμπόρευση με το ΚΚΕ. Εδώ είναι η ελπίδα και όχι επιστροφή στις χρεοκοπημένες πολιτικές του παρελθόντος. Ο κ. Πρωτούλης κάλεσε τον κόσμο να αντισταθεί στο δίλημμα του δικομματισμού και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντας τα πλεονάσματα "ματωμένα" και τις παροχές "ψίχουλα". 

Ο κ. Πρωτούλης εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση και για την εξωτερική πολιτική της λέγοντας ότι "ξεπλένει τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό και μετατρέπει την χώρα σε σε μαγνήτη γεωπολιτικών συγκρούσεων. Δεν πρέπει να γίνει η χώρα μας βάση πυραύλων που σκοτώνουν και ξεσπιτώνουν κόσμο".

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πρωτούλης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ισχυρού εργατικού κινήματος που θα διεκδικεί την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. "Ισχυρό ΚΚΕ, για μαχητική διεκδίκηση της πολιτικής αλλαγής" σημείωσε (δείτε όλη την ομιλία του στο παρακάτω βίντεο)

Αμέσως μετά ακολούθησαν τοποθετήσεις τοπικών στελεχών που εξηγούσαν τον λόγο που στηρίζουν το ΚΚΕ. Μίλησαν οι Παναγιώτης Χατζησάββας, δάσκαλος, Φώτης Αργυρίου, βιομηχανικός εργάτης και δημοσιογράφος, Νίνος Βαγγέλης, αξιωματικός της πυροσβεστικής, Γιώργος Δημητρίου, δάσκαλος και Βαγγέλης Δόμανος, συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΑ.

{jlex}flickr:72157704561417214{/jlex}