Παπαγιάννης: Δικαστική προσφυγή και πολιτική καταγγελία για τις μονοδρομήσεις

papagiannis dim

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαγιώννης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας συνεχίζονται. Οι διοικούντες, σε επίπεδο κεντρικό και αυτοδιοικητικό, ''άδουν" στους γνωστούς ρυθμούς που έφεραν την πατρίδα στη σημερινή κατάσταση. Ειδικά στο Δήμο Βέροιας λείπει κάθε σχέδιο με προοπτική και πρόγραμμα που θα αντιστρέψει την κατάσταση.

Στην απαράδεκτη κατάσταση των σκουπιδιών, των αδέσποτων ζώων, της έλλειψης χώρων στάθμευσης, της κατεστραμένης δημοτικής οδοποιείας, της εγκατάλειψης πλατειών και πάρκων, του "κλεισίματος" λόγω παράνομης λειτουργίας των παιδικών χαρών, της έλλειψης κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης, της συνέχισης εξυπηρέτησης κολλητών και "ημετέρων"- με προκλητικότατο τρόπο- προστίθενται επιλογές που θα διαλύσουν οριστικά ό,τι απέμεινε στην αγαπημένη μας ιδιαίτερη πατρίδα και ειδικότερα η σικέ απόφαση- τραγέλαφος για μονοδρόμηση των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου, μοναδικών ουσιαστικά κεντρικών αρτηριών του αστικού ιστού της Βέροιας.

Προσφεύγουμε άμεσα με ειδικές διοικητικές προσφυγές τόσο πολιτών όσο και φορέων ενώπιον του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης και επιφυλλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές παρεμβάσεις ενώπιον αρμοδίων Δικαστηρίων κατά της απόφασης μονοδρόμησης. Καταγγέλουμε δημόσια τους εκφραστές της αυτοδιοικητικής φαυλότητας, όπου κάποιοι άλλα λένε προεκλογικά, παραπλανώντας τους πολίτες, και άλλα υλοποιούν μετεκλογικά, έχοντας κρυφή ατζέντα που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Δεσμεύομαι κοιτώντας σας στα μάτια ότι σε περίπτωση που εφαρμοστεί η ανωτέρω απόφαση θα την καταργήσουμε πολιτικά με την εντολή των πολιτών".