ΝΟΔΕ: "Ο Εμμανουηλίδης κρύβεται πίσω από φθηνές δικαιολογίες"

Από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής ως απάντηση σε δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Αποστόλου Εμμανουηλίδη. Αναλυτικά η ΝΟΔΕ αναφέρει: "Η Νέα Δημοκρατία βαδίζει συντεταγμένα και στοχευμένα στον δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας αποτελούν πρόκληση για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Χρέος της ΝΟΔΕ Ημαθίας είναι να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην καλύτερη εκπροσώπηση των πολιτών του νομού και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Για τους λόγους αυτούς ακολουθώντας πιστά τις διαδικασίες της Παράταξής μας, ως κεντρικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, όπως μας ζητήθηκε, σημειώσαμε το ενδιαφέρον των στελεχών μας που επιθυμούσαν να εμπλακούν ενεργά με την αυτοδιοίκηση, αξιολογήσαμε το έργο τους και έπειτα από σειρά ανοικτών και καθ’ όλα δημοκρατικών ζυμώσεων και διεργασιών, εκφράσαμε τις θέσεις μας, οι οποίες μεταφέρθηκαν και στην αρμόδια επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθώντας, λοιπόν, πιστά τη διαδικασία όπως συνέβη και με όλες τις κατά τόπους οργανώσεις της Παράταξής μας ανά την επικράτεια, αφού αξιολογήθηκαν όλα τα δεδομένα που προέκυψαν, τόσο η αρμόδια επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας όσο και εμείς καταλήξαμε ομοφώνως στην υποψηφιότητα της κας Γεωργίας Μπατσαρά για τον Δήμο Βέροιας. Η δε επίσημη στήριξη στο πρόσωπό της ανακοινώθηκε και σε επίσημη εκδήλωση δια του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και μέλους της κεντρικής επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Είναι βέβαιο πως η κα Μπατσάρα διαθέτοντας όλα τα απαιτούμενα προσόντα και εκφράζοντας απαρέγκλιτα τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας, λαμβάνοντας την εντολή των συμπολιτών μας θα υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του τόπου μας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για το μέλλον που αξίζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Μια μάχη που θα κερδίσουμε στον Δήμο Βέροιας ενώνοντας τις δυνάμεις μας και παρέχοντας την αμέριστη στήριξή μας στην υποψήφιο Δήμαρχό μας κα Γεωργία Μπατσαρά.

Με αξιοκρατία, διαφάνεια, σοβαρότητα συνεχίζουμε τον αγώνα και την προετοιμασία μας για τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Στην εκπροσώπηση των συμπολιτών μας δεν χωρούν προσωπικά οφέλη και διχαστικές κινήσεις. Απαιτείται σύνεση, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια και έτσι θα πορευθούμε. Αυτή είναι η εντολή του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο κάποιοι προτάσσουν το εγώ τους και όχι το καλό της παράταξης. Ο κ. Εμμανουηλίδης Απόστολος δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από φθηνές και άθλιες δικαιολογίες. Επέλεξε, δυστυχώς γι ΄αυτόν, μοναχική πορεία, επέλεξε να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του και όχι την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Κρίμα..."