Εμμανουηλίδης: "Τραγική η ΝΟΔΕ, αφεντικό της ο Βεσυρόπουλος - Θα κάνω την Βέροια πρωταγωνίστρια" (βίντεο)

Την ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού του «Ένας δήμος για όλους – Βέροια πρωταγωνίστρια» ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Εμμανουηλίδης. Ο κ. Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την ομιλία του με βολές κατά της ΝΟΔΕ με αφορμή την ανακοίνωση που είδε την δημοσιότητα σήμερα (στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη τύπου).

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ είπε: "Αστείο κείμενο από την τραγική ΝΟΔΕ και το αφεντικό της τον βουλευτή Απ. Βεσυρόπουλο. Είναι ψεύτες, γλύφτες και μακριά από την πραγματικότητα. Δεν έγινε ποτέ αξιολόγηση στελεχών και δημοκρατικές διαδικασίες. Ο βουλευτής προσπαθούσε πολύ καιρό να ψάχνει υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας. Κατέθεσα πρώτος αίτηση, όχι για την στήριξη, αλλά δεν περίπτωση που ανοίξει διαδικασία, να με έχουν στο μυαλό τους. Από τον Μάιο, μέχρι τον Γενάρη, δεν με κάλεσαν, δεν με πήραν ένα τηλέφωνο. Μου είπαν 9 Γενάρη, να αφήσω τα στοιχεία, ότι θέλω να στηρίξω άλλον ή θέλω να εκβιάσω το κόμμα. Χθες δέχθηκα νέα τηλεφωνική επίθεση, να καθίσω στα αυγά μου γιατί θα χαλάσω το όνομα μου στη ΝΔ. Τους είπα ότι κι αν γίνει θα παραμείνω στρατιώτης της ΝΔ, ακόμη κι αν με διαγράψουν».

emmanouel5

Για την ιδρυτική διακήρυξη σημείωσε: «Μέλημά μας θα είναι να αναδειχθεί η Βέροια πρωταγωνίστρια και όχι παθητικός θεατής. Πρώτος στόχος να γίνει κεντρικός προορισμός όλης της Ελλάδος στον τουρισμό. Η υποψηφιότητα μου έχει στόχο να ενώσει τις δυνάμεις της πόλης. Καλοδεχούμενος όποιος στρατευτεί μαζί μου, δεν με νοιάζει που ανήκει. Τα κόμματα πρέπει να παρακολουθούν από απόσταση. Γι αυτό ο Μητσοτάκης είπε στην ΔΕΘ ότι δεν θα δώσει χρίσμα. Μέλημά μας η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια των κατοίκων της, τέλος στα αδέσποτα από την πρώτη μέρα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα επιλέξει τον καλύτερο. Τρεις δήμαρχοι πέρασαν και τσακώνονται ποιος είναι ο χειρότερος. Θα παλέψω για την πόλη, η Βέροια στην πρώτη γραμμή. Δεν θα είναι θεατής των εξελίξεων. Είδαν άλλους δήμους πως λειτουργούν. Κανένα ΕΣΠΑ δεν τρέχει. Όταν μοίραζαν ΕΣΠΑ, ο δήμος Βέροιας κρατούσε ομπρέλα".

emmanouel4

Σε ερώτηση που του έγινε για τα αδέσποτα, είπε ότι αν χωρέσουν θα τα κλείσει στο κοινοκομείο και αν δεν χωρέσουν θα βρει άλλο χώρο να τα μαντρώσει σε συνεργασία με τα ζωοφιλικά σωματεία.

Σε ερώτηση αν θα είναι οριστικά υποψήφιος και δεν αποτελεί ανάχωμα στην υποψηφιότητα Μπατσαρά, απάντησε ότι θα είναι και την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη Κυριακή υποψήφιος δήμαρχος.

Για τα ονόματα του ψηφοδελτίου, είπε ότι θα τα ανακοινώσει στις 26 Μαρτίου.

emmanouel3

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι για την τουριστική ανάπτυξη, είπε ότι θα δημιουργηθούν χώροι εκτός πόλης για να σταθμεύουν τα λεωφορεία και θα εισέρχονται στο κέντρο με μικρά λεωφορεία τύπου βαν.

Σε άλλο ερώτημα, απάντησε ότι κόπηκαν οι σχέσεις του με τη ΝΟΔΕ, η ΝΟΔΕ είναι διορισμένη, δεν γνώρισε στα μέλη της του πολιτευτές της ΝΔ παρά μόνο τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο. Για την σχέση με την Γεωργία Μπατσαρά, είπε ότι ενώ είχε καλημέρα μαζί της, κόπηκε και αυτή.

Σε ερώτηση αν θα συνεργαστεί ακόμη και με...τον διάβολο, απάντησε ότι αρνητικά και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί μόνο με αυτούς που πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

emmanouel2

Την στήριξη του ΛΑΟΣ στον Απόστολο Εμμανουηλίδη, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Σωκράτης Σακλάς, που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης και το στέλεχος της ΝΔ Γιώργος Μπιλέκας, για τους οποίοι θεωρούνται μέλη του συνδυασμού Παύλου Παυλίδη.

Τον Απόστολο Εμμανουηλίδη προλόγισε η δημοσιογράφος Πόπη Μαρτάκη.