Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Βοργιαζίδη η εκπαιδευτικός Αρίστη Κουκουρίκου

Την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, γνωστοποίησε με δήλωσή της η εκπαιδευτικός και διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, Αρίστη Κουκουρίκου. Στην δήλωσή της αναφέρει:

"Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με την απλή αναλογική, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να επανασυνδέσουμε τον πολίτη με την πολιτική. Και θα το κάνουμε αυτό μόνο αν εκλέξουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια άλλη νοοτροπία για τη διαχείριση και διοίκηση ενός δημόσιου οργανισμού.

Για το λόγο αυτό, επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα για το Δήμο Βέροιας με το συνδυασμό «Δράση Mε Γνώση» του νυν Δημάρχου Κώστα Βοργαζίδη. Ένας συνδυασμός που διέπεται από τις αρχές της αξιοκρατίας, της ισονομίας, της ισοπολιτείας, της διαφάνειας, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της ισόρροπης ανάπτυξης του δήμου μας, της κοινωνικής λογοδοσίας.

Με έμφαση στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας, στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, στη συνεργασία πολλών διαφορετικών φορέων και με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες τάσεις των «έξυπνων πόλεων» και της διαδικτυακής τεχνολογικής προόδου των τελευταίων ετών, στοχεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Μαζί θα εργαστούμε για τον Δήμο Βέροιας που τόσο αγαπάμε, για ένα Δήμο που δίνει αξία στον καθέναν από εμάς ώστε και εμείς να δώσουμε αξία στην πόλη μας. Για μια πόλη ζωντανή, φιλική, ελκυστική, ανθρώπινη, βιώσιμη και ασφαλής. Μία πόλη που να θέλεις να ζήσεις και στην οποία να επιθυμείς να δημιουργείς, μία πόλη πόλο έλξης για τους επισκέπτες και αξέχαστη για τους περαστικούς.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας".