Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από την Βέροια: "Χαρακτήρα δημοψηφίσματος οι ευρωεκλογές" (φωτογραφίες, βίντεο)

Χαρακτήρα δημοψηφίσματος έχουν οι ευρωεκλογές τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Βέροια η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κ. Ασημακοπούλου βρέθηκε την Βέροια στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και επισκέφθηκε την Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας αλλά και το Σπίτι στην Βέργινα.

Στις δηλώσεις της στον τοπικό τύπο πριν την εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο δήλωσε βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, σημείωσε ότι είναι άγνωστη η ακριβής ημερομηνία των εθνικών εκλογών και τόνισε ότι οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος. "Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το δίλημμα των ευρωεκλογών. Έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος, για το αν θα φύγει ή όχι η κυβέρνηση Τσίπρα" σημείωσε στις δηλώσεις της.

Η κ. Ασημακοπούλου χαρακτήρισε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ πολύ καλό ενώ για την δική της υποψηφιότητα σημείωσε ότι θα είναι μια καθαρή φωνή στο ευρωκοινοβούλιο για την Ελλάδα και την Μακεδονία. Επίσης δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει την Βέροια από τις Βρυξέλλες και θα έχει την πόρτα της πάντα ανοιχτή σε θέματα της Ημαθίας (δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της).

Αμέσως μετά ακολούθησε εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο την οποία διοργάνωση η ΔΗΜΤΟ Βέροιας και εκτός από την κ. Ασημακοπούλου ομιλητής ήταν και ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και δείτε τις παρουσίες στην εκδήλωση.

 
 

Powered by flickr embed.