Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από υποψήφιες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της , η Γεωργία Μπατσαρά είχε εγκάρδιες συνομιλίες με πολίτες και εμπόρους μικροπωλητές και παραγωγούς, καταγράφοντας τη σημερινή εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τόσο για την προώθηση των προϊόντων τους, όσο και για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στη Βέροια.Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γης και Θαλάσσης Ημαθίας Γιώργο Ουζουνίδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραγωγών λαϊκών αγορών Ημαθίας Γιώργο Τσιλίκα, με τους οποίους αναφέρθηκαν εν συντομία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και έδωσαν αμφότεροι τη διαβεβαίωση πως σύντομα θα ξανασυναντηθούν για να συζητήσουν αναλυτικότερα τα ζητήματα που απασχολούν και να ανταλλάξουν προτάσεις επίλυσής τους.

Μετά την επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Βέροιας, η Υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με τους ανθρώπους του λαϊκού εμπορίου και να καταγράψω προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είμαι χαρούμενη γιατί διαπίστωσα πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς τους να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές, έτσι ώστε να επιλυθούν ζωτικής σημασίας ζητήματα. Είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή να εκφράζονται, προς επίλυση, απλά προβλήματα, όπως είναι η διαγράμμιση των χώρων, που θα ωφελήσει στην εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, αλλά και στη διασφάλιση της νομιμότητας και των σχέσεων μεταξύ των εμπόρων που φιλοξενούνται στους χώρους. Πρέπει ο θεσμός της λαϊκής αγοράς να προστατευτεί και να ενισχυθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε αν είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή της πόλης » κατέληξε η Γεωργία Μπατσαρά.