Η Σοφία Χαραλαμπίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη

Η γνωστή Προϊσταμένη της Γενικής Κλινικής Σοφία Χαραλαμπίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Η κα. Χαραλαμπίδου γεννήθηκε και κατοικεί στην Πατρίδα Βεροίας. Από νεαρή ηλικία διακρίθηκε για τη διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο μέσα από την επιστημονική, επαγγελματική, κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της.

Διέπρεψε στο χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας, συνέβαλε στην εξέλιξη του εν γένει γνωστικού της αντικειμένου και αναδείχθηκε στη θέση της Προϊσταμένης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης στη Στεφανιαία Μονάδα και το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα. Εμφορούμενη από βαθιά ορθόδοξη, θρησκευτική κατάνυξη ανέγειρε με δική της δαπάνη την ιδιωτική Εκκλησία του Αγ. Ραφαήλ στην Πατρίδα Βεροίας. Είναι μητέρα μιας κόρης. Η Σοφία Χαραλαμπίδου είναι αδελφή του γνωστού ιατρού- παθολόγου Χαραλαμπίδη Νικόλαου.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Χαραλαμπίδου σε δήλωσή της τόνισε: "Όπως προσέφερα τον εαυτό μου στη νοσηλεία και θεραπεία χιλιάδων ανθρώπων, έτσι και σήμερα θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου για να βοηθήσω έμπρακτα και αποφασισμένα, ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Γιάννη Παπαγιάννη "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Εμπιστευτείτε με την ψήφο σας εμένα και το συνδυασμό έντιμων, ηθικών, δυναμικών και ικανών συνυποψηφίων μου και δώστε στον τόπο μας την ευκαιρία να πάει μπροστά με σοβαρό πρόγραμμα, εντιμότητα, καθαρά χέρια, χωρίς χρίσματα βουλευτικών γραφείων και με ανθρώπους ηθικούς, χριστιανούς, οικογενειάρχες και χωρίς δικαστικά βάρη και μαύρες σκιές από το πολιτικό τους παρελθόν. Με βαθιά πίστη στο καλύτερο αύριο για την πόλη και τα χωριά μας πρέπει και μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα για μια νέα Βέροια, ασφαλή, πλούσια, με ισόρροπη ανάπτυξη και ευκαιρίες για όλους. Μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις καλύτερες προσδοκίες. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".