Συνεχίζει στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο Βασίλης Παπαδόπουλος - βιογραφικό

Εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη είναι ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος. Ας δούμε το βιογραφικό του:

"Γιος του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Κατίνας Πετρομελίδου. Γεννήθηκα στη Βέροια το 1965 όπου και κατοικώ με τη σύζυγό μου Τσανακτσίδου Τούλα, με την οποία αποκτήσαμε δυο γιους.

Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Ασκώ πέρα της τριακονταετίας το επάγγελμα του εμπόρου ειδών οικιακής-επαγγελματικής ένδυσης με έδρα τη Βέροια αλλά οι δραστηριότητες επεκτείνονται σε όλον τον Ελλαδικό χώρο. 

Η δράση μου ήταν αυτή που οδήγησε τους συναδέλφους μου να με αναδείξουν Γενικό Γραμματέα Ταπητουργών & Εμπόρων Ελλάδας.

Διατηρώ τους δεσμούς μου με την γενέτειρα μου τον Αγ. Γεώργιο, όπου επί δεκαετία διετέλεσα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Αγ. Γεωργίου, με τη συμμετοχή μου σε συλλόγους και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Διετέλεσα και διατελώ κατά τη θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011,Πρόεδρος Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής, μέλος Δ.Σ Ε.Σ.Δ.Α. Ο.Τ.Α Ν. Ημαθίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι δράσεις μας στο σύγχρονο τρόπο αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στοχεύουν στη μείωση του όγκου τους με την αύξηση της ανακύκλωσης και την μερική κομποστοποίηση τους. Η υιοθέτηση σύγχρονων ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης και η πιλοτική εφαρμογή τους σε συνεργασία με Πολίτες του Δήμου Βέροιας, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το σκοπό αυτό, ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Στόχος είναι η βελτιστοποίηση της συνολικής διαχείρισης τους και η μείωση του κόστους προς όφελος των δημοτών με την εφαρμογή ορθών πρακτικών διαχείρισης απορριμμάτων εφαρμόζοντας σταδιακά τις αρχές της κυκλικής οικονομίας . 

Βελτιώσεις, ανακατασκευές και συντηρήσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου μας, σε συνδυασμό με εντάξεις σε χρηματοδοτικά προγράμματα που θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες, μας οδηγούν στην πιστοποίησή τους.

Στόχος η ύπαρξη τουλάχιστον μίας αδειοδοτημένης παιδικής χαράς σε κάθε οικισμό του Δήμου μας. 

Παρεμβάσεις σε πάρκα και χώρους πρασίνου με φυτεύσεις, τοποθέτηση καθιστικών, το επόμενο διάστημα και σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και οργάνων άθλησης για όλους τους χρήστες των χώρων αυτών.

Στόχος η αύξηση του πράσινου στο αστικό περιβάλλον, η δημιουργία χώρων όπου οι πολίτες θα χαλαρώνουν, θα ξεκουράζονται, θα απολαμβάνουν τους περιπάτους και η συνεχείς προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων για την προστασία του περιβάλλοντος . 

Συμμετέχω και πάλι στις δημοτικές εκλογές, στοχεύοντας μέσω συλλογικής προσπάθειας στη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, στη βελτίωση και ανάπτυξη κοινωνικών δομών και θεσμών, στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων μονίμου χαρακτήρα κατά τη βέλτιστη οδό, ώστε να οχυρωθούμε ως τοπική κοινωνία ενάντια στην κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.

• Ζητώ την υποστήριξη σας και την ψήφο σας.

• Το γεγονός αυτό θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα.

• Δεσμεύομαι να συνεχίσω να ανταποκρίνομαι στην εμπιστοσύνη σας με όλες μου τις δυνάμεις. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Σήμερα καλύτερο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με τιμή
Βασίλης Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση»".