Παπαγιάννης: Κάθετα αντίθετοι στο ελεγχόμενο σύστημα στάθμευσης

Από τον συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Καθώς στην προεκλογική συζήτηση άνοιξε θέμα για εγκατάσταση ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Βέροιας, θέλω να ξεκαθαρίσω πως για εμάς, στο συνδυασμό 'Δικαίωμα για νέα Βέροια', κάθε πρόταση που επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες της πόλης αυτούς τους χαλεπούς καιρούς απορρίπτεται αυτόματα.

Ασφαλώς το κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, πλην όμως δεν θα τα λύσουμε κλείνοντας το μάτι σε ιδιώτες.Και ο νοών νοείτο..

Η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, απαιτεί τη δημιουργία νέων υπέργειων και υπόγειων χώρων στάθμευσης με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων και με την παράδοση -επιτέλους-προς χρήση του πάρκινγκ κάτω από την Ελιά, όχι με δήθεν λύσεις επί πληρωμή.

Σε ένα ζήτημα θα είμαστε απόλυτοι και αυτό είναι ο σεβασμός στις θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων αναπτύσσουμε ηλεκτρονική υπηρεσία διαχείρισης και προχωρούμε στην εγκατάσταση αισθητήρων στις οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, ώστε να αποτρέπεται αποτελεσματικά η κατάληψη τους από ασυνείδητους οδηγούς.Το δικαίωμα για μια νέα Βέροια είναι για όλους, δεν χωρούν αποκλεισμοί".