Προτεραιότητα στον Πολίτη: στη Φυτειά ο Αντώνης Μαρκούλης

Τη Φυτειά επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης. Στην ομιλία του, ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», αφού απαρίθμησε τα βασικά σημεία αποτυχίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που απογοήτευσε το σύνολο των δημοτών, υποσχέθηκε τη συνετή λειτουργία της δικής του. Και αυτό θα γίνει, όπως τόνισε, όχι με λόγο κενό περιεχομένου αλλά με συγκεκριμένες δράσεις και δουλειά σε κάθε τομέα.

Με κεντρικούς άξονες τη λειτουργία των Τοπικών Συνελεύσεων, τη διαφάνεια και τον έλεγχο των αποφάσεων, τον δημόσιο απολογισμό που ποτέ μετά το 2010 δεν έγινε, υποσχέθηκε ότι θα δώσει όραμα στη λειτουργία της Δημοκρατίας και βήμα στις τοπικές κοινωνίες. Επιπροσθέτως, ειδικά για την Φυτειά τόνισε την ανάγκη της ανάδειξης του παραδοσιακού χαρακτήρα του χωριού και λύση στο συγκοινωνιακό. «Από το 2014 αποδείξαμε ότι δεν είμαστε υποταγμένοι στη μοιρολατρία» δήλωσε ο Αντώνης Μαρκούλης και ζήτησε από τους δημότες να εμπιστευτούν και να αναδείξουν την «Προτεραιότητα στον Πολίτη» στη δημοτική αρχή και να γνωρίζουν ότι η οπισθοπορεία των τελευταίων χρόνων θα ανακοπεί άμεσα. Η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου άφησε τους κατοίκους με την αίσθηση της ελπίδας για αλλαγή σελίδας στον τόπο.

Μήνυμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Τιμούμε την 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης του μαρτυρικού ξεριζωμού και της γενοκτονίας που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός. Είναι χρέος όλων μας να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα εγκλήματα του παρελθόντος. Μόνο έτσι μπορεί να εμπεδωθεί ένα κλίμα ειρήνης, εμπιστοσύνης και διαλόγου στην ευρύτερη περιοχή, μακριά από το σκοτάδι της μισαλλοδοξίας και της έχθρας.

Αντώνης Μαρκούλης
Υπ. Δήμαρχος Δ. Βέροιας
Επικεφαλής συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη»