"Πολίτες σε Δράση": Ώρα για ανατροπή και αλλαγή

Αγαπητοί συμπολίτες μας.

Είμαστε αισιόδοξοι γιατί τα πράγματα αλλάζουν. Αλλάζουν προς το καλύτερο. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα και την αξιοπρέπεια. Βαδίζουμε με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, αποκαθίστανται εργασιακά δικαιώματα, προχωράμε σε εποχές συνεργασίας, σταθερότητας και ευημερίας. Ανοίγουμε δρόμους για το μέλλον των πολλών.

Αγαπητοί συμπολίτες μας

Η δημοτική μας κίνηση «Πολίτες σε Δράση» είναι αισιόδοξη γιατί σήμερα κάτι πρωτοπόρο και προοδευτικό συμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Περάσαμε στον Κλεισθένη Ι. Ψηφίστηκε η απλή αναλογική. Αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα για οργανωτική ανασυγκρότηση των Δήμων, για διαφάνεια, για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, για ενίσχυση της αντιπροσωπευτικότητας και διεύρυνση της συμμετοχής.

Είναι ώρα για ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο μας.

Η κίνηση μας είναι προσηλωμένη στην αναζήτηση κοινών λύσεων στα κοινά μας προβλήματα και στην λογική των συνεργασιών σε προοδευτικές συγκλίσεις. Συμπράξαμε με την Δημοτική Ομάδα του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ και κατεβαίνουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου με την κοινή μας παράταξη «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στον ΠΟΛΙΤΗ», σε μια νικηφόρα πορεία.

Η παράταξη μας θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της που θα εμπλουτίζεται συνεχώς από τους συμπολίτες μας, με γνώμονα να υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς τον τόπο και τους δημότες μας. Μαζί με τους πολίτες, τα κινήματα, τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης, θα δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον Δήμος μας.

Σας καλούμε να ψηφίσετε μαζικά τον συνδυασμό μας «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στον ΠΟΛΙΤΗ» - Αντώνης Μαρκούλης.

Σας καλούμε στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού μας την Πέμπτη 23 Μαΐου 21:30 μπροστά στο εκλογικό κέντρο.

Η Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση»