Δυο ποδήλατα κλήρωσε η αντιδημαρχία Καθαριότητας Βέροιας

Από την αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας ανακοινώθηκε πως σήμερα παραδόθηκαν στους τυχερούς μαθητές τα ποδήλατα που κέρδισαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ανακύκλωση που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων ήταν οι βόλτες με το ποδήλατο και ειδικά αυτές που κάναμε με τους φίλους μας.

Τα δυο ποδήλατα που κληρώθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανακύκλωση στους Μπλε Κάδους» και «Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης» που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου από το Δήμο Βέροιας και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) Α.Ε. παραδόθηκαν στους κατόχους τους.

Οι δύο μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου μας δεν πίστευαν πως εκείνοι ήταν οι τυχεροί. Την έκπληξη τους διαδέχτηκε η χαρά όταν παρέλαβαν το δώρο τους και έκαναν την πρώτη τους «δοκιμή».

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο, υγεία και να απολαύσουν το καλοκαίρι που ξεκινάει με ατελείωτες βόλτες με το νέο τους ποδήλατο».