Δήμος Βέροιας: Σε ποιες ενότητες έβγαλαν έδρες οι συνδυασμοί

Ενδιαφέρον έχει ο αριθμός των εδρών που θα βγάλουν στην ενότητα της Βέροιας οι συνδυασμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Βοργιαζίδης βγάζει στην Βέροια 11 έδρες (οι υπόλοιπες είναι Μακεδονίδα και Δοβρά από μία και δύο στον Απόστολο Παύλο). Αν κερδίσει στις εκλογές θα εκλεγούν δέκα υποψήφιοι της ενότητας Βέροιας, αν χάσει θα εκλεγούν εννέα (την μια έδρα θα την πάρει ο επικεφαλής). 

Η Γεωργία Μπατσαρά από τις 8 έδρες της, έχει 6 στην Βέροια (την 7η βγάζει στην Βεργίνα και την 8η την βγάζει στον Απόστολο Παύλο). Αν κερδίσει στις εκλογές θα εκλεγούν 6 δημοτικοί σύμβουλοι της ενότητας Βέροιας, αν χάσει θα εκλεγούν 5 (την μια έδρα θα την πάρει η ίδια).

Ο Παύλος Παυλίδης, από τις 7 έδρες του, τις 2 τις έχει εκτός Βέροιας (Βεργίνα, Απόστολο Παύλο). Από τις 5 που μένουν για την Βέροια, την μια την παίρνει ο ίδιος και θα εκλέξει 4 συμβούλους από την ενότητα Βέροιας. 

Ο Αντώνης Μαρκούλης, 4 έδρες βγάζει στην Βέροια και μια στην Δοβρά. Στην Βέροια παρίνει μια ο ίδιος και μένουν άλλες τέσσερις για τους υποψηφίους συμβούλους του. 

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, από τις 4 έδρες του, βγάζει μια στον Απόστολο Παύλο, μια στην Δοβρα και 2 στην Βέροια. Από τις 2 στην Βέροια, παίρνει μια ο ίδιος και μένουν άλλη μια για συμβούλου του. 

Ο Γιώργος Μελιόπουλος βγάζει και τις δυο έδρες του στην Βέροια. Παίρνει μια ο ίδιος και θα εκλέξει και έναν σύμβουλο.

Ο χάρτης με την κατανομή εδρών:

Βοργιαζίδης: 11 Βέροια, 2 Απόστολο Παύλο, 1 Δοβρα, 1 Μακεδονίδα.

Μπατσαρά: 6 Βέροια, 1 Απόστολο Παύλο, 1 Βεργίνα. 

Παυλίδης: 5 Βέροια, 1 Βεργίνα, 1 Απόστολο Παύλο. 

Μαρκούλης: 4 Βέροια, 1 Δοβρά

Παπαγιάννης: 2 Βέροια, 1 Απόστολο Παύλο, 1 Δοβρά. 

Μελιόπουλος: 2 Βέροια