Μελιόπουλος: Τοποθέτηση για απεργίες, Υπερταμείο, Κέντρο Υγείας Βέροιας και δίκτυο ύδρευσης

Τέσσερα θέματα είχε στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της ΛΑΣ Γιώργος Μελιόπουλος, στην προ ημερησίας συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Το πρώτο, αφορούσε τον απόηχο των πρόσφατων κινητοποιήσεων και χαρακτήρισε σημαντικά τα αποτελέσματα της απεργίας. 

Το δεύτερο είχε να κάνει με τα ακίνητα που είναι ενταγμένα στο Υπερταμείο, ανέφερε μάλιστα μια σειρά ακίνητα και τόνισε ότι θα πρέπει να απενταχθούν για να αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών. Επέρριψε ευθύνη και στην δημοτική αρχή και ζήτησε να μάθει ποιες ενέργειες θα γίνουν για να απενταχθούν ακίνητα του δήμου.

Το τρίτο θέμα αφορούσε το Κέντρο Υγείας Βέροιας. Ο κ. Μελιόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών, έφερε ως παράδειγμα το πως λειτουργεί το ακτινολογικό τμήμα και τόνισε ότι χρειάζεται επαρκή και μόνιμη στελέχωση.

Τέλος, μίλησε για τα προβλήματα που παρουσίαζει το δίκτυο ύδρευσης, με αφορμή πρόσφατη βλάβη σε κεντρικό αγωγό. Απαντώντας ο κ. Διαμάντης, πρόεδρος ΔΕΥΑΒ, είπε ότι ο συγκεκριμένος αγωγός είναι παλιός και θα αντικατασταθεί.

Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του κ. Μελιόπουλου