Εκσυγχρονίζεται το δίκτυο ύδρευσης στο Μακροχώρι

Υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη η σύμβαση του έργου, «Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας (3η φάση ολοκλήρωση)» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»,  μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιου Διαμάντη και του εκπροσώπου του αναδόχου της εταιρείας ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ.  Στην υπογραφή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Χρυσοβαλάντης Κεχαϊδης.

Το έργο προϋπολογισμού #2.730.000,00ευρώ# χωρίς ΦΠΑ, αφορά τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου που βρίσκονται στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντατικά μέσα στο Μάρτιο 2020.      

Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Το έργο αυτό κρίνεται σπουδαίο για το Μακροχώρι, διότι αντικαθιστά συνολικά ένα δίκτυο παλαιό, με ένα νέο και σύγχρονο, δίδοντας στους πολίτες ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ.  Στέργιος Διαμάντης δήλωσε πως, το σλόγκαν της ΔΕΥΑΒ «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται», παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ».