Μαρκούλης: "Είναι μια δύσκολη μπόρα, όλα θα πάνε καλά"

Ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η αντιμετώπιση του κορονοϊού στην χώρα μας. 

"Αγαπητοί συνδημότες.

Η χώρα μας και ο πλανήτης ολόκληρος περνά μια πρωτοφανή περιπέτεια.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με βάση τις οδηγίες των αρμοδίων, χωρίς ενδοιασμούς, μεμψιμοιρίες και αυτοσχεδιασμούς.

Μια σειρά εργαζομένων συμπολιτών μας, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις διατροφής, φαρμακοποιοί, εργαζόμενοι σε τμήματα που έμειναν ανοιχτά ακόμη για τη δική μας εξυπηρέτηση, έχουν την αναγνώριση της προσφοράς τους, τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας και τη συνδρομή μας, όπου αυτό είναι δυνατόν. Είναι οι σύγχρονοι ήρωες ενός πολέμου και έτσι θα καταγραφεί η προσφορά τους αύριο. Θέλω να πιστεύω ότι η πολιτεία θα φροντίσει άμεσα και κατά προτεραιότητα να αναγνωρίσει έμπρακτα την προσφορά τους και να τους ανταμείψει αναλόγως.

Οι επιστήμονες εργάζονται νυχθημερόν και οι πληροφορίες αποπνέουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για επίλυση του προβλήματος. Μέχρι την ημέρα εκείνη αυτό που μπορούμε να κάνουμε, βοηθώντας όλους τους ανθρώπους τηςρ Πώτης γραμμής, είναι να μείνουμε στο σπίτι. Τόσο απλό και συνάμα τόσο ισχυρό.

Όλα θα πάνε καλά. Μια δύσκολη μπόρα από τις πολλές που πέρασε ην ανθρωπότητα. Ας ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες και ο χρόνος θα περάσει, η περιπέτεια θα τελειώσει και το μόνο που θα μείνει πέραν της ανάμνησης, θα είναι μια νέα κοινωνία. Με αξίες, αρχές, ιδανικά, βαθιά γνώση του εφήμερου και το κυριότερο, με νέους ήρωες. Τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Κανένας φόβος, είμαστε όλοι μαζί, ακολουθούμε τις οδηγίες και περιμένουμε το τέλος του άσχημου ονείρου.

Αντώνης Μαρκούλης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη»
Μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας"